Atelier ARToMoNDo+ De Verbeelding

ATELIER DE VERBEELDING

KUNSTZINNIG- CREATIEF- EDUCATIEF IN EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING

Atelier de Verbeelding biedt op maandag en dinsdag een leer/werkplek (DAG atelier) voor gemiddeld 5 a 6 mensen die interesse hebben in het (mee) werken in een kunstatelier. Zij hebben niet-aangeboren hersenletsel (NAH), autismespectrumstoornis (ASS)  of een licht verstandelijke beperking (LVG). Het atelier is in gebruik als creatieve broedplaats en professioneel ingericht. Hierdoor zijn de mogelijkheden en werkzaamheden zeer gevarieerd; van tekenen, schilderen tot keramiek en mixed media. Maar ook textiel, naaien, breien en vilten behoort tot de mogelijkheden.

In de werkplaats kun je in eigen beheer werken aan (je) opdrachten. De werkplaats is open voor klanten. Via een eigen pagina op de website tonen en verkopen deelnemers van het DAG atelier hun werk/kunst.

Met passie, expertise en vakmanschap begeleid ik, Henny Schaapman, twee dagen in de week in mijn atelier mensen met een beperking, DAG atelier. Mijn lange werkervaring in de zorg en mijn werk als beeldend kunstenaar combineer ik in kunstzinnige, creatieve en educatieve dagbesteding. De artistieke ontwikkeling en het persoonlijk welzijn van de deelnemers wegen daarbij even zwaar. Door middel van het creatieve proces gaan we op zoek naar de balans tussen verwachtingen, vaardigheden en verlangens.

De doelgroep van het DAG atelier is eenduidig in de vraag: alle deelnemers willen leren, zich ontwikkelen en/of delen een gezamenlijke belangstelling voor kunst en creativiteit.

Atelier de Verbeelding ligt centraal in Wijhe is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kom gerust eens kijken in de galerie en werkplaats!

Contactgegevens

Contactpersoon: Henny Schaapman

Adres: Stationsweg 36, 8131 DH Wijhe

Mobiel: 06 450 390 37

Stuur een mail of bezoek de website

Volg ons op Facebook

Mogelijke activiteiten

  • keramiek
  • schilderen
  • textiele vormgeving
  • mixed media

Onze Kwaliteit

      Ons bedrijf neemt deel aan het kwaliteitssysteem van KZS. Je kunt hier de belangrijkste kaarten downloaden.

voorkant de verbeelding sept2015